Brokenwood

Fából készült dekorációk

Névtelen 1

Legújabb termékeink

safas

Fali dekorációk

A művészet nem a szépségről szól, hanem a különösségről. Az, hogy a művészet többnyire (de távolról sem mindig) szép dolgokat hoz létre, nem cél, hanem következmény. 

Térképek

Szeretnék fellógatni a házamban egy térképet a világról, és mindenhova rajzszögeket tenni, ahova elutaztam. De először el kell utaznom a térkép két felső sarkába, hogy ne essen le. 

284692 P677SL 411 scaled
23130 scaled

Órák

Ha bármilyen művészeti ágban kiteljesedsz, amit véleményem szerint éveken keresztül, napi több óra gyakorlással lehet elérni, akkor egyszerűen a művészet hat rád és megihlet.

Kiegészítők

A kézi festés nem hasonítható össze a gépmunkával. Egyrészt sokkal-sokkal lassabb, és a javítás sem egy kattintás, másrészt teljesen más világ!

4791 scaled

Miért a Brokenwood?

Névtelen 3

Környezetbarát csomagolás

Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet és a tudatosságot, ezért minden egyes termékünket környezetbarát csomagolásban küldjük ki.

Névtelen 1

minőségi fa alapanyag

Termékeinket magas minőségű alapanyagokból készítjük, így hosszú ideig élvezheted őket.

Névtelen 2

Kézzel festett

Minden darabot egyedileg, kézzel készítünk és festünk.

Kapcsolat

A Brokenwoodnál mindig keressük a szolgáltatásaink és az ügyfélélmény javításának módjait. Ha bármilyen javaslata vagy kérdése van, ne habozzon, írjon nekünk egy sort, és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk önnel. Csak írja meg a nevét, az e-mail címét és az üzenetét!

barion card payment mark 2017 800px Egyedi

Információk

Áruház információ

Fizetés és szállítás

Általános szerződési feltételek

Adatkezelés és sütik

Közösségi Média

Copyright © BrokenWood 2020 – Minden Jog Fenntartva!